Aug 1, 2021, 9:52 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
309 0 0

Ще ми простиш ли, думите неизречени,
потулени с булото на вечерта?
Ще ми простиш ли, погледите хвърляни, 
към твоето красиво лице?

 

Ще ми простиш ли, редовете запълнени,
в които твоето име възпях?
Ще ми простиш ли, че не можах да ти кажа, 
колко силно те желах?

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??