23 ene 2009, 16:56

Простичко щастие 

  Poesía » De amor
764 0 17

Ръката ми в ръката ти е сгушена,

като врабче в гнездо притихнало.

Вървим щастливи и усмихнати

забравили за бъдеще и минало.

Дали любов ни заслепява,

или е слънцето с лъчите си -

запалило е пламъчета палави,

пренесло се е сякаш във очите ни.

По детски тичаме по пясъка,

морето гледа ни учудено,

а гларусите онемяват

от нашите целувки непринудени.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??