Простила си ми ти?!
Простила си ми ти...
защо, какво направих аз.
Простила си ми ти,
защо лъжеш ти.
Прошка трябва аз да ти дам
истината си кажи и
хората не лъжи.
Прошка трябва да ти дам
за дето ме излъга ти.
Но раната е дълбока и
никога не ще зарасне тя.
Прошка поискай ти, а аз
ако мога ще простя.
© Димитър Новак Todos los derechos reservados
"Простете, за да ви е простено!"Ако си простил, простил си преди всичко на себе си, но за да простиш истински се изискват много качества, които
трябва да си възпитал в себе си. Простете си и всичко ще се промени!
Поздрав за творбата ти и пожелание за изпълнено с любов сърце, което може да прости!Пиша ти най-високата оценка!