26 feb 2017, 18:05

Просто... 

  Poesía » Verso libre
440 0 0

 

Сънувах, че умирайки сънувам...
Животът ме напусна с шут в главата. Приживе шут, решил  да съществува.
А в празното поет, поръсил с лют пипер словата...
 
Какво видях ли? Няма светлина без роля в мрака...
Бездумие, лъжи, бълвочи разни.
Просто спрях да чакам...

 

 

 

© Ботьо Петков Todos los derechos reservados

Ботьо 06.02.2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??