26.02.2017 г., 18:05 ч.

Просто... 

  Поезия » Свободен стих
436 0 0

 

Сънувах, че умирайки сънувам...
Животът ме напусна с шут в главата. Приживе шут, решил  да съществува.
А в празното поет, поръсил с лют пипер словата...
 
Какво видях ли? Няма светлина без роля в мрака...
Бездумие, лъжи, бълвочи разни.
Просто спрях да чакам...

 

 

 

© Ботьо Петков Всички права запазени

Ботьо 06.02.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??