19 abr 2008, 23:26

Просто Аз 

  Poesía
835 0 2

  Маскарад е животът, сто различни лица
   имитирах и с тях се явявах.
   И макар да  е тъжно - никой мен не видя,
   никой в мен на шега не повярва.
   И когато изхвърлих всички дрехи, напук
   изгорих всяка своя фалшива изрезка,
   се изплаших сериозно, аз сега съм и тук,
   но пък толкова малка и дребна...
   Но...
   дали права съм,

   или всичко е миг
   нескопосана делнична драма,
   Просто няма значение.
  
   Всичко друго е мит...


   ... по-различна не искам да стана.
  

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??