Маскарад е животът, сто различни лица
имитирах и с тях се явявах.
И макар да е тъжно - никой мен не видя,
никой в мен на шега не повярва.
И когато изхвърлих всички дрехи, напук
изгорих всяка своя фалшива изрезка,
се изплаших сериозно, аз сега съм и тук,
но пък толкова малка и дребна...
Но...
дали права съм,
или всичко е миг
нескопосана делнична драма,
Просто няма значение.
Всичко друго е мит...
... по-различна не искам да стана.
© Теодора Симеонова Всички права запазени