12 jul 2007, 14:40

Просто думи 

  Poesía
638 0 3
Повярваш ли в някой - Той те предава!
Вречеш ли му се - Изневерява!
Обичаш ли го - Наранява!
        ... Живееш ли, само защото той е жив...
       ... Старае се да се направи на мъртъв...

© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??