12.07.2007 г., 14:40 ч.

Просто думи 

  Поезия
587 0 3
Повярваш ли в някой - Той те предава!
Вречеш ли му се - Изневерява!
Обичаш ли го - Наранява!
        ... Живееш ли, само защото той е жив...
       ... Старае се да се направи на мъртъв...

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??