16 ago 2007, 17:33

просто думи 

  Poesía
693 0 10
Дупките от твоите
                        думи - куршуми

пробили се горе в черепа ми,

ще покрия с венец - не трънен,

                         а от маргаритки...

и ще отговоря на твоето безумие

                         -     с Усмивка...
            
                              

© Бина Влади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??