22 ene 2014, 19:56

Просто жена 

  Poesía » De amor
1507 0 9

Уморих се да бъда прилична.

Уморих се да бъда добра.

Уморих се да бъда етична.

Искам просто да бъда жена...

 

Искам своите грешки да правя.

Да се смея, да плача на глас.

Да се влюбя дори до забрава.

Да танцувам без музика в транс.

 

Да преливам от щастие цяла...

Без да мисля за утре дори...

Като свещ във нощта да догарям...

Ако можеш, ела ме съди!

 

Таня Симеонова

© Таня Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??