Мисля, че се случва чудо!
Дори и не усетих как
момиче като мене щуро
се влюби в Моцарт, Бах.
Мечтите тайни споделям
с клавишите в бяло и черно.
Класика с рок не заменям!
Музиката е чувство вълшебно!
Мелодия от нежна балада
изпълнявам в панелния хол.
Забравям дори шоколада,
прилежно увит в станиол.
Дали с музикалния фон
съседите наши ядосах?
Но от отсрещния малък балкон
китарен акорд се разнесе.
Звучеше в умерено темпо,
дълго, виртуозно соло.
Отвърнах бързо с кресчендо.
Не беше нужно слово!
Дует роди се фантастичен
за концерта смесен в квартала.
Дует любовно - романтичен
Просто... класика в жанра.
(Речитатив):
С мен се случва чудо!
Отново влюбена съм лудо
но в друг вълшебен свят
на рок, хип- хоп и рап!
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados