Jun 5, 2021, 9:50 PM

Просто...класика в жанра 

  Poetry
239 0 4

Мисля, че се случва чудо!

Дори и не усетих как                                   

момиче като мене щуро

се влюби в Моцарт, Бах.

 

Мечтите тайни споделям

с клавишите в бяло и черно.

Класика с рок не заменям!

Музиката е чувство вълшебно!

 

Мелодия от нежна балада

изпълнявам  в  панелния хол.

Забравям дори шоколада,

прилежно увит в станиол.

 

Дали с музикалния фон

съседите наши ядосах?

Но от отсрещния малък балкон

китарен акорд се разнесе.

 

Звучеше в умерено темпо,

дълго, виртуозно соло.

Отвърнах бързо с кресчендо.

Не беше нужно слово!

 

Дует роди се фантастичен

за концерта смесен в квартала.

Дует любовно - романтичен

Просто... класика в жанра.

 

(Речитатив):

С мен се случва чудо!

Отново влюбена съм лудо

но в друг вълшебен свят

на рок, хип- хоп и рап!

 

© Даниела Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??