23 nov 2016, 18:31

Просто Любов 

  Poesía » De amor
548 0 2

 Просто Любов

 

Просто нещо е Любовта.

Ще я видиш в двете грейнали лица,

в две трептящи пламенни сърца,

в две ръце вплетени сега,

в две усмивки, просто ей така!

Погледни, огледай се и в потърси,

погледни и в себе си, Нея ти намери!

Къде е тя сега любимата жена,

в очакване да се завърне тя?

И ето идва сърцето я позна,

подскочи сякаш я видя сега!

А тя протегна ми своята ръка,

и устните ни се сляха веднага,

в една целувка вълшебна, приказна!

Телата близки сякаш са в едно,

ето я Любовта, чувството велико!

Долетя при нас сякаш с крила –

млада, красива с усмивка на уста.

Остани така при нас сега,

и не си отивай никога!

За да остане Тя, зависи при нас,

да бъдем заедно,да се обичаме,

всеки ден, всеки миг, всеки час!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??