Просто Любов
Просто нещо е Любовта.
Ще я видиш в двете грейнали лица,
в две трептящи пламенни сърца,
в две ръце вплетени сега,
в две усмивки, просто ей така!
Погледни, огледай се и в потърси,
погледни и в себе си, Нея ти намери!
Къде е тя сега любимата жена,
в очакване да се завърне тя?
И ето идва сърцето я позна,
подскочи сякаш я видя сега!
А тя протегна ми своята ръка,
и устните ни се сляха веднага,
в една целувка вълшебна, приказна!
Телата близки сякаш са в едно,
ето я Любовта, чувството велико!
Долетя при нас сякаш с крила –
млада, красива с усмивка на уста.
Остани така при нас сега,
и не си отивай никога!
За да остане Тя, зависи при нас,
да бъдем заедно,да се обичаме,
всеки ден, всеки миг, всеки час!
© Валентин Миленов Всички права запазени