10 may 2013, 10:55

Просто ме чети 

  Poesía » Otra
848 0 6

Моето небе е биполярно,
а със прозата не се лети.
Стих съм. И тъжа безкрайно,
щом съм в отпуск от мечти.
Може би е нарцистично,
че съм алчно искаща любов,
че не мога с мярка да обичам,
а и питам винаги защо.
Сигурно се ровя твърде,
но със прозата не се лети.
Аз жадувам стих да бъда,
тъй че, просто ме чети...

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??