10 мая 2013 г., 10:55

Просто ме чети 

  Поэзия » Другая
846 0 6

Моето небе е биполярно,
а със прозата не се лети.
Стих съм. И тъжа безкрайно,
щом съм в отпуск от мечти.
Може би е нарцистично,
че съм алчно искаща любов,
че не мога с мярка да обичам,
а и питам винаги защо.
Сигурно се ровя твърде,
но със прозата не се лети.
Аз жадувам стих да бъда,
тъй че, просто ме чети...

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??