Помниш ли писмата,
които с наслада четеше?
Усещаш ли парфюма,
по който бленуваше вечер?
Слушаш ли песните,
които ти напомнят за мене?
Четеш ли стиховете,
които аз писах за тебе?
Аз помня и слушам,
чета и усещам,
но питам –
къде са сега?
Всичките думи,
всичките чувства,
дали било е просто мечта?
11.03.2012г. / 23:14ч. / На П.
© pisanonqkudeneshto Todos los derechos reservados