12.03.2012 г., 11:03 ч.

Просто мечта? 

  Поезия » Любовна
642 0 0

Помниш ли писмата,

които с наслада четеше?

Усещаш ли парфюма,

по който бленуваше вечер?

Слушаш ли песните,

които ти напомнят за мене?

Четеш ли стиховете,

които аз писах за тебе?

 

Аз помня и слушам,

чета и усещам,

но питам –

къде са сега?

Всичките думи,

всичките чувства,

дали било е просто мечта?

 

 

 

11.03.2012г. / 23:14ч. / На П.

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??