Просто обично
Жадувам твоето лице,
да го обсипя с целувки ситни,
и да докосна нежно с ръце
трапчинките тъй свидни.
И с устни да се насладя
на закачливата извивка
и в ъгълчетата да спра
на най-чаровната усмивка.
А после лекичко да галя
така жадуваните къдри,
и в тях за дълго да оставя
да танцуват мойте пръсти.
И най-накрая да се влея
във мечтаните зеници,
и обично да се зарея
сред техните искрици.
© Мартина Todos los derechos reservados