Feb 23, 2010, 9:24 AM

Просто обично 

  Poetry » Love
790 0 13

Просто обично

 

Жадувам твоето лице,

да го обсипя с целувки ситни,  

и да докосна нежно с ръце

трапчинките тъй свидни.

 

И с устни да се насладя

на закачливата извивка

и в ъгълчетата да спра

на най-чаровната усмивка.

 

А после лекичко да галя

така жадуваните къдри,

и в тях за дълго да оставя

да танцуват мойте пръсти.

 

И най-накрая да се влея

във мечтаните зеници,

и обично да се зарея

сред техните искрици.

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??