6 oct 2006, 9:41

Просто шега 

  Poesía
830 0 8
... /Шега(но не проста)/


Киприце!
Не мога без теб!
Какъвто съм досадник,
с любовния, жесток късмет...
не за ден до пладне,
вървя след теб, напред.
Ти се луташ бавно
през пътеките душевни
и събираш славно
отломките сърдечни.
След крушение любовно
се давя в океана
и представям си чаровно
твойта малка спалня.
Нещастник съм влюбен!
Как изглеждам за теб?
Цъфтящ магарешки бодил -
изпасан, преживян, изплют.









© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??