21 ene 2011, 13:50

Просто срещаш човек 

  Poesía » De amor
1056 0 11

Просто срещаш човек.

И душата ти светва.

И е ново, различно, красиво.

Ти си търсил цял век -

изведнъж ти олеква.

Открил си! И сърцето е живо.

А животът ти тича -

прекрасен и смислен.

Не се плашиш. Само обичаш.

Всеки миг е единствен, топъл, осмислен,

всеки миг на него наричаш.

Просто срещаш човек.

И завъртат се дните

в кръговрата си пъстър, лудешки.

И е жребият лек

и са смели мечтите...

Колко лесно е... и по човешки...

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??