Прозорец между нас - затворен!
Врата към теб - закована!
Не чукай по стъклото - счупи го!
Не отключвай вратата - строши я!
Любовта е само вход - никога изход.
Любовта е простор - не можеш я събра
във рамки!
© Антония Спирова Todos los derechos reservados