Люта чушка, дъжд вали...
моето сърце тупти
иска то да оцелее
и със тебе да се слее
да проникне на дълбоко
и в мъглата там да не чувства срам
вятър клоните люлее
черен облак сълзи си лее
аз под крушата лежа
с гола хубава жена.
Люта чушка, дъжд вали
вярно ли е ми кажи!
© Ангел Todos los derechos reservados