23 jul 2007, 17:26

Протегни ръчичка... 

  Poesía
639 0 5
Протегни към мен ръчичка,
принце мой, мъничък.
Да не съм самичка,
да не си самичък.

Звездното ти наметало
нека ме обгръща!
С теб сърцето ми е цяло,
щастието се завръща!

Не искам време. Ни отсрочка!
Останаха без смисъл дните.
Сега съм само малка точка...
Ела, води ме при звездите!

Марияна Дженева

© Марияна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??