23 jul 2020, 17:27

Протести 

  Poesía » Civil
612 0 0

Здраво държат кокала

и не желаят да го пуснат,

но много е нацията плакала,

от тях на нея и писна.

 

То не бяха с евро пачки,

то не бе огромна корупция,

а от народа искат честно да бачка,

кой ти гледа за невинност презумпция...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??