23.07.2020 г., 17:27 ч.

Протести 

  Поезия » Гражданска
543 0 0

Здраво държат кокала

и не желаят да го пуснат,

но много е нацията плакала,

от тях на нея и писна.

 

То не бяха с евро пачки,

то не бе огромна корупция,

а от народа искат честно да бачка,

кой ти гледа за невинност презумпция...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??