Jul 23, 2020, 5:27 PM

Протести 

  Poetry » Civilian
613 0 0

Здраво държат кокала

и не желаят да го пуснат,

но много е нацията плакала,

от тях на нея и писна.

 

То не бяха с евро пачки,

то не бе огромна корупция,

а от народа искат честно да бачка,

кой ти гледа за невинност презумпция...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??