15 feb 2011, 8:54

Противоположост 

  Poesía » Otra
456 0 2

Докосвам те, но не успявам,

доближам те, но съм далеч,

опити правя... без отчет.

Няма допир за нас, а проспаст!

 

Сълзите си броя във шепа,

безбройни станали са те,

няма как да пресуша - стичат се,

пълнещи пресъхнали води.

 

Отиде си, не искаш да си с мен,

в прегръдите на друг си ти,

а за мен остана само плен.

Окован за вечни времена,

 

болка, страдания, тъга,

милост няма за мен сега,

явно заслужил тази празнота.

В мен оставаш завинаги ти,

 

дори светът да се сгрoми отгоре,

но само ми кажи, че отново с мен си ти

и с никой не искаш да си ти...

Болката голяма промени!

 

Онова, което в мен тежи,

с което боря се до край,

че имам нужда от теб сега,

любовта си да изрaзя във миг.

 

 

 

 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси Ена.
  • "Онова, което в мен тежи,
    с което боря се до край,
    че имам нужда от теб сега,
    любовта си да изрaзя във миг.

    Болката голяма промени!"


    Толкова човешко чувство...
    Може би стихът да не е съвършен, но откоровението ме трогна!
    Звучи като молитва за обич...
    Дано намериш тази любов, от която имаш нужда... а и тя от теб...
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??