Обичаш жените,
които до дъно те пият с очи,
които с мълчание питат,
а тяхната сила личи,
които не искат да бъдеш добър,
а просто така те приемат
и ти ги приемаш така,
но те любовта ти отнемат!
Протягаш им длани горещи,
а палят цигара от тях,
но те за всичко се сещат
и знаят, че всичко е прах!
© Мария Todos los derechos reservados