5.12.2006 г., 23:41 ч.

Протягаш им длани горещи 

  Поезия
919 0 5

Обичаш жените,

които до дъно те пият с очи,

които с мълчание питат,

а тяхната сила личи,

които не искат да бъдеш добър,

а просто така те приемат

и ти ги приемаш така,

но те любовта ти отнемат!

Протягаш им длани горещи,

а палят цигара от тях,

но те за всичко се сещат

                     и знаят, че всичко е прах!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??