Dec 5, 2006, 11:41 PM

Протягаш им длани горещи 

  Poetry
951 0 5

Обичаш жените,

които до дъно те пият с очи,

които с мълчание питат,

а тяхната сила личи,

които не искат да бъдеш добър,

а просто така те приемат

и ти ги приемаш така,

но те любовта ти отнемат!

Протягаш им длани горещи,

а палят цигара от тях,

но те за всичко се сещат

                     и знаят, че всичко е прах!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??