26 jun 2008, 14:29

Прозаично 

  Poesía
529 0 18
  
 
Добре дошло,
момче от цветните ми сънища!
На стола срещу мен седни.
Ето кафето ти.
Няма звезди.
Лалетата увяхнаха от чакане.
Аз чакам ред при козметик.
Жестока проза.
Се ла ви!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??