Jun 26, 2008, 2:29 PM

Прозаично 

  Poetry
531 0 18
  
 
Добре дошло,
момче от цветните ми сънища!
На стола срещу мен седни.
Ето кафето ти.
Няма звезди.
Лалетата увяхнаха от чакане.
Аз чакам ред при козметик.
Жестока проза.
Се ла ви!

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??