26.06.2008 г., 14:29 ч.

Прозаично 

  Поезия
530 0 18
  
 
Добре дошло,
момче от цветните ми сънища!
На стола срещу мен седни.
Ето кафето ти.
Няма звезди.
Лалетата увяхнаха от чакане.
Аз чакам ред при козметик.
Жестока проза.
Се ла ви!

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??