ПРОЗРАЧНА НОЩ
Нощта разстила се прозрачна.
Към мен смутено идваш ти.
Мълчим пред истината мрачна -
в лицата уморени тя кънти.
Душата ми очаква друга -
танцувам с нея в ад и рай.
И тя през зимата и в юга
от обич и без грим играй!
Сега е тихо и спокойно -
един вълшебен, звезден мир.
А с теб разделям се достойно -
след някакъв случаен пир...
18.01.2012г
Гр. Пазарджик Ив. Шопов
© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados