19.01.2012 г., 15:04 ч.

Прозрачна нощ 

  Поезия » Любовна
504 0 0

      ПРОЗРАЧНА НОЩ

 

      Нощта разстила се прозрачна.

      Към мен смутено идваш ти.

      Мълчим пред истината мрачна -

      в лицата уморени тя кънти.

 

      Душата ми очаква друга -

      танцувам с нея в ад и рай.

      И тя през зимата и в юга

      от обич и без грим играй!

 

      Сега е тихо и спокойно -

      един вълшебен, звезден мир.

      А с теб разделям се достойно -

      след някакъв случаен пир...

 

      18.01.2012г

      Гр. Пазарджик  Ив. Шопов

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??