5 sept 2008, 16:47

Прозрение 

  Poesía
923 0 29


Внезапното преплитане
на дланите
не носи истина
и трябва да си
безразсъдно смел,
за да повярваш в заклинание,
пречупило
смеха и думите
на много преди теб.
Не трябва никога
със зряло чувство на обреченост
да се задъхваш в изповед,
усетил
самотата сред приятели.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??