26 abr 2014, 20:52

Прозрение 

  Poesía » De amor
401 0 0
Когато ме остави... аз не знаех,
колко много ни дели.
 
Не те и взимах на сериозно,
раната по-късно започва да кърви.
 
Пренебрежението ти ме научи,
че няма нищо на света,
 
което да си струва в този случай,
в който липсва любовта!
 

© Само Дива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??