26.04.2014 г., 20:52 ч.

Прозрение 

  Поезия » Любовна
402 0 0
Когато ме остави... аз не знаех,
колко много ни дели.
 
Не те и взимах на сериозно,
раната по-късно започва да кърви.
 
Пренебрежението ти ме научи,
че няма нищо на света,
 
което да си струва в този случай,
в който липсва любовта!
 

© Само Дива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??