По "детски наивно"
с надежда живеят,
със вяра във хорските
светли души.
Усмихват се топло и
с трепет копнеят,
дори в тъмнината
да видят искри.
Зад всяка постъпка
мотиви откриват.
"Човешко е - казват
- да се греши!"
Обидите, черните
мисли изтриват.
Не дават оценки.
Не търсят вини.
С умът и сърцето
подкрепа предлагат
на страдащи тежко,
смирени души.
Със вярата в Бога
сила внушават,
хармония, мир да
открият сами.
По "детски наивно"
с любов ги даряват.
Със думи помагат.
Възраждат мечти.
Но воля и твърдост
в живота налагат,
ключът да намерят
към верни съдби.
06.05.07 г.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados