May 6, 2007, 8:25 PM

ПСИХОЛОЗИ 

  Poetry
692 0 14

По "детски наивно"
 с надежда живеят,
със вяра във хорските
 светли души.
Усмихват се топло и
с трепет копнеят,
дори в тъмнината
да видят искри.

Зад всяка постъпка
 мотиви откриват.
"Човешко е - казват
- да се греши!"
Обидите, черните
мисли изтриват.
Не дават оценки.
Не търсят вини.

С умът и сърцето
подкрепа предлагат
на страдащи тежко,
 смирени души.
Със вярата в Бога
сила внушават,
хармония, мир да
 открият сами.

По "детски наивно"
 с любов ги даряват.
Със думи помагат.
 Възраждат мечти.
Но воля и твърдост
в живота налагат,
ключът да намерят
към верни съдби.


06.05.07 г.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??