23 oct 2007, 14:04

Психопрофил 

  Poesía
1051 0 16
 

Психопрофил



Кривозавъртяна във червата;

апокалиптично еротична;

веселотъжовно невротична;

трън от роза си ми ти в душата.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??