Oct 23, 2007, 2:04 PM

Психопрофил 

  Poetry
1055 0 16
 

Психопрофил



Кривозавъртяна във червата;

апокалиптично еротична;

веселотъжовно невротична;

трън от роза си ми ти в душата.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??