6 nov 2006, 20:34

ПТИЦА И ВЪЛНА (миниатюра)  

  Poesía
566 0 4

На...

(хайку)

 

Търсейки обич,

птица и вълна тя бе
в бурното море.

PS. Аз искрено вярвам в предсказанията на друидите.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??