5 abr 2012, 18:33

Птиченце крилато 

  Poesía » De amor
495 0 2

Птиченце крилато да съм аз сега
и при теб да долетя,
и с целувка за лека нощ да те даря.
Целувката ми нежна приеми
и в сърцето си я съхрани,
за да запази тя
живо въгленчето на любовта.
Та кога се срещнем двама с теб,
в буен огън да се разгори.

Птиченце крилато да съм аз сега
и при теб да долетя,
в дланта ти топла да се сгуша,
и да усетиш как бие 
моето сърце.
Нежно с ръка ме погали
и с дъха си ме стопли.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??