5 jul 2021, 22:48

Птиците 

  Poesía » Verso libre, Otra
530 0 0

Нима можеха те да познаят

копнежа ми по това

Гарван вътрешностите ми да разкъсва

вплел вечното си слово, като досаден

спътник.

 

И можеха ли да се досетят, за тайните ми

и скрити намерения, относно всичко,

което съм и което ще стана,

без света да знае в кой цвят

възнамерявам да го облека на този ден.

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)

 

М. 2020

© Камелия Илиева Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1181 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??