Jul 5, 2021, 10:48 PM

Птиците 

  Poetry » Free verse, Other
385 0 0

Нима можеха те да познаят

копнежа ми по това

Гарван вътрешностите ми да разкъсва

вплел вечното си слово, като досаден

спътник.

 

И можеха ли да се досетят, за тайните ми

и скрити намерения, относно всичко,

което съм и което ще стана,

без света да знае в кой цвят

възнамерявам да го облека на този ден.

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)

 

М. 2020

© Камелия Илиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  915 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??