17 ago 2008, 18:03

Птиците умират сами 

  Poesía
787 0 12
 

 

 Посветено

 

Моя любов... ще умра днес като птица, от самота,.

ще притисна гърди към храста и ще гледам простора,

да умрем като птици  - след края на песента,

не умеем да умираме от самота, когато сме хора...

 

Моя любов, ще остане ли роза след мен... най-червената,

поне това... не умея да пея, не съм славей изглежда...

Почти бях птица... помни ме - онази, окрилената,

която, както само хората умеят - раздаваше надежда...

 

© Евкалипт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??